Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πες μου η αγάπη που μένει, σε ποιον όροφο μένει

Με ανοιχτό το στόμα, έμειναν εκατομμύρια Έλληνες, παρακολουθώντας live, τις μεταγραφές χειμώνα, της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς, έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν 2 μήνες, κατόρθωσε να εντάξει στο δυναμικό του κόμματος με το πιο cool σήμα, τους Adonis (όχι Αντώνης βλάχοι, Άδωνις) Georgiadis και Makis Voridis.

Ο Adonis Georgiadis είναι 40 ετών, παίζει στην κορυφή της επίθεσης και διακρίνεται για τη μαχητικότητα και τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του. Κατά την περσινή σεζόν και μέχρι πριν 2 μέρες, αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΛΑ.ΟΣ, όπου και πέτυχε συνολικά 0 γκολ.
Αν και δεν ξεπερνά κατά πολύ το ενάμισι μέτρο, είναι θρασύς και θαρραλέος. Μεγάλο του ατού, η φωνή του, η οποία μπορεί να ξεπεράσει σε εύρος τη φωνή του μεγάλου Φρέντι Μέρκιουρι. Αρέσκεται να ουρλιάζει ακατάπαυστα στα μούτρα κάθε αντιπάλου, ειδικά εάν ο δεύτερος προσπαθήσει να ανταπαντήσει. Εκεί είναι σχεδόν ανίκητος. Για τη μεταγραφή του δήλωσε:

"Ευχαριστώ το ΛΑ.ΟΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του, Γιώργο Καρατζαφέρη, για όλα όσα μου πρόσφερε τόσα χρόνια. Ένιωσα πως ήταν η στιγμή, να κάνω το άλμα σε μια μεγαλύτερη ομάδα, καθώς το όνειρο μου από παιδί, ήταν να κατακτήσω το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος, που έσπασα το συμβόλαιο μου και ήρθα σε συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία. Με τις μαλακίες που έκανε το ΠΑΣΟΚ θα είναι σα να παίζουμε μόνοι μας. Ζήτω το έθνος".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την μέχρι πρότινος συμπεριφορά του απέναντι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που τον ήθελε στα κάγκελα του γηπέδου του ΛΑ.ΟΣ, ξεστομίζοντας "γαλλικά" για τη νέα του ομάδα, ο Άδωνις χρησιμοποίησε το ατού του ουρλιαχτού και ένας δυνατός άνεμος απομάκρυνε τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο Makis Voridis, είναι ένας παίκτης για τον οποίο δε γνωρίζουμε πολλά. Στον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στο κόμμα του ΛΑ.ΟΣ, μας έδειξε πως η ενασχόληση του με το άθλημα προέρχεται από κάποια παιδικά τραύματα που απέκτησε στο σχολείο. Ο Makis δήλωσε:

"Θέλω να πιάσω πάλι στα χέρια μου το παλιό μου ρόπαλο".
Ο Πρόεδρος της Νέας δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς καθυστερημένος εχμ... ευχαριστημένος για τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα δήλωσε:

"Πολλοί παίκτες, απλά και μόνο επειδή είμαστε αφερέγγυοι, καιροσκόποι, ψεύτες και ανήθικοι, εγκατέλειψαν το κόμμα. Χμ, μάλλον μας είπαν να αλλάξουμε τα παραπάνω και τους διώξαμε, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Μέσα στο γενικό κλίμα χάους που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, βρήκαμε 2 παίκτες που μπορούν να συμβιβαστούν με τα χαρακτηριστικά μας. Είμαι σίγουρος, πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι γιατί το πρωτάθλημα είναι δικό μας".


Από το ραμνουσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου