Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ο Παπανδρέου ως κολπίτιδα

Όσες από εσάς έχετε κολλήσει κολπίτιδα, ξέρετε περίπου για τι μιλάω.

Είναι κακός μπελάς, παίρνεις αντιβίωση για να φύγει. Νομίζεις ότι έφυγε –για πάντα- να σου την όμως που επανέρχεται γιατί η αντιβίωση σου χει γαμήσει την μικροβιακή χλωρίδα του κόλπου σου που ναι ο φυσιολογικός φραγμός απέναντι σε «κακόβουλα» μικρόβια.

Έτσι κι ο Παπανδρέου: Αφού Αποτελείωσε την πολιτική χλωρίδα του τόπου μετατρέποντας την από μερικώς σε πλήρως σαπροφυτική, κατέστρεψε πλήρως την μερικώς παρασιτική οικονομία της χώρας εισάγοντας τον πιο κακόβουλο των διεθνών οργανισμών παρουσιάζοντας τον μάλιστα και ως «αντιβίωση» και ολοκλήρωσε τον άθλο του να φέρει μια κρίση σε ολόκληρη ήπειρο, ο Παπανδρέου «αυτοεξορίστηκε» όντως βουλευτής και για μήνες σιδέρωνε το τσαλακωμένο προφίλ του διηπειρωτικά, διδάσκοντας σωτηριολογία, υπέρβαση των κρίσεων και ανακοικοδόμηση της Ευρώπης, τα ακριβώς αντίθετα από όσα έπραξε δηλαδή. Και τώρα επιστρέφει… Σαν κολπίτιδα.
Γράφαμε από νωρίς ότι ο Παπανδρέου «… θα κάνει την ταχυδακτυλουργία … και θα εξέλθει από μια χώρα που βουλιάζει με το μικρότερο δυνατό κόστος κι έχοντας επιτελέσει την αποστολή του θα βλέπει πλέον ένα καλύτερο μέλλον σε κάποιον διεθνή οργανισμό, μακριά από τη θητεία του σε μια διεφθαρμένη επαρχία…»

Τα είδαμε όλα στην κρυστάλλινη μας σφαίρα. Δεν μας ενδιέφερε τότε να δούμε παραπέρα, να δούμε και την επιστροφή του την οποία είχε προβλέψει ο εξαιρετικός αναλυτής Ιωάννης Μιχαλέτος.
Βλέποντας ένα παράθυρο ευκαιρίας, η κολπίτιδα επέστρεψε και χθες ίδρυσε το νέο της κόμμα. Βλέπετε, με το ανοσοποιητικό σύστημα της χώρας κατεστραμμένο, ευκαιριακές λοιμώξεις κάθε είδους εγκαθίστανται μόνιμα. Εδώ απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου όπως ο Σώρρας το παίζουν Μεσσίες, δε θα επέστρεφε κοτζάμ Παπανδρέου που τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται οι μισές και βάλε από τις ελίτ του διατλαντασμού και που η οικογένεια του αποτελεί μια από τις πιο σοβαρές κληρονομικές ασθένειες που μαστίζει αυτόν τον τόπο για πάνω από μισό αιώνα με συνέπεια;  

Το κόμμα του Παπανδρέου θα έπρεπε κανονικά να ονομαστεί λοιπόν, ΚοΚο, Κόμμα της Κολπίτιδας. Ιατρικώς δε θα πρεπε να σας παραξενεύει κάτι τέτοιο:  Όταν βρώμικα τσουτσούνια μπαινοβγαίνουν όποτε γουστάρουν σε ένα κόλπο, η κολπίτιδα είναι ένα ενδεχόμενο, κυρίως όταν αυτά τα τσουτσούνια φιλοδοξούν να έχει η χώρα την τύχη των χωρών του Κόλπου.

Ο Παπανδρέου επιστρέφει λοιπόν, επιδιώκοντας να γίνει ξανά παίχτης στη χώρα που κατέστρεψε. Πάλι πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πουλάει πανάκριβα φθηνή αποκριάτικη στολή σοσιαλισμού όταν η οικογένεια του όπως θα δούμε σε επόμενο άρθρο μας για την γενεαλογία του ΓΑΠ σχετίζεται εξ αίματος με βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης και εξ αγχιστείας με τις πλουτοκρατικές ελίτ της δύσης.

Με άλλα λόγια ο Παπανδρέου ήταν ο τέλειος μαντζουριανός υποψήφιος με αποστολή τη δολοφονία των λαών, με τη διαφορά ότι την πλύση εγκεφάλου την έχει πάθει ο λαός κι όχι ο ίδιος.
Αυτός λοιπόν επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.  

Στόχος του προς το παρόν ένας: να μην επιτρέψει κυβέρνηση αριστεράς- πάση θυσία. Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος του ΠΑΣΟΚ εξαρχής. Να μην δει ποτέ η Ελλάδα κυβέρνηση αριστεράς και να φτιάξει ένα σύστημα εξουσίας που θα υπονόμευε και θα διάβαλε και τα υγιή τμήματα της δεξιάς.
Του αρέσουν του ΓΑΠ οι θυσίες: θυσίασε την ελληνική κοινωνία, το κόμμα των προγόνων του και τώρα πάει να το διαλύσει εντελώς για να αποτρέψει την άνοδο του Σύριζα στην εξουσία: Κλασσικοί Παπανδρέου.

Επιστρέφει λοιπόν η οικογένεια που παράγει ψευδαισθήσεις δημοκρατίας, το όπιο του λαού επιστρέφει. Εν καιρώ ο Παπανδρέου θα κάνει καγιάκ στα βρώμικα νερά του Ποταμιού και θα επιδιώξει μια ευρύτερη συναίνεση των δυνάμεων της διαφθοράς στο όνομα της διαφάνειας και του καινούριου. Δεν υπάρχει όμως τίποτα το καινούριο στο Κόμμα της Κολπίτιδας.

Η δήλωσή του για το νέο του κόμμα δε διαφέρει σε τίποτε από το προφίλ που έστησε προεκλογικά ο «Γιωργάκης» το 2008. Και επειδή αρκετοί από σας δεν καταλάβατε τι σας έταζε το 2008, επιτρέψτε μου να σας μεταφράσω την ιδρυτική διακήρυξη του Κόμματος της Κολπίτιδας. Η μετάφραση μου θα είναι σε παρενθέσεις.

Το ξέρω ότι ματαιοπονώ, γιατί για όσους από εσάς είστε τόσο κρετίνοι ή λέρες που δεν σας νοιάζει το κληροδότημα πόνου που άφησε η διακυβέρνηση ΓΑΠ και υποδέχεστε τον ΑΡΧΗΓΟ μετά βαϊων και κλάδων , τι να σας κάνει ένα άρθρο; Είστε κλινικές περιπτώσεις αντάξιες μιας κολπίτιδας κι έτσι ακριβώς οφείλουν οι συμπολίτες σας να σας συμπεριφέρονται: Σαν αρρώστια.


Απόσπασμα από άρθρο του Πέτρου Αργυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου