Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Κώστας Καραμανλής, αυτός ο εξαιρετικός γ@μιάς

Έκτακτο! ΣΟΚ! Βόμβα! Αμερικάνοι πράκτορες σχεδίαζαν να πιέσουν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή!

Η απίστευτη πραγματικά αυτή είδηση, είδε το φως της δημοσιότητας πριν... 3 χρόνια, αλλά γνωρίζει την ανάλογη αίγλη ακόμα και σήμερα. Σύμφωνα λοιπόν με τα... τότε στοιχεία, ο καημενούλης Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεχόταν έντονες πιέσεις από συνεργάτες της αμερικανικής κυβέρνησης, ώστε να μην κλείσει τη συμφωνία με τους Ρώσους, που αφορούσε τον αγωγό south stream, το 2008. Οι τακτικές αυτές σύμφωνα με το παραπροπέρσινο ρεπορτάζ, ακολουθήθηκαν προκειμένου να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση της ΝΔ. 

Από τότε που έγινε γνωστή η είδηση χιλιάδες ηλίθιοι νεοδημοκράτες πίνουν νερό στο όνομα του, υποστηρίζοντας πως ο Καραμανλής είναι ο μόνος που ήταν πατριώτης, είχε όραμα, σχέδιο και θα έφτανε ψηλά την Ελλάδα. 

Τι έκανε λοιπόν ο Καραμανλής; Διπλασίασε το έλλειμμα της Ελλάδας, άφησε τους υπουργούς και τα στελέχη της τότε κυβέρνησης της ΝΔ να δρουν ανεξέλεγκτα, ξαφρίζοντας τα ασφαλιστικά ταμεία και ξεπουλώντας τα ομόλογα τους ελληνικού δημοσίου (καλό είναι να τα θυμόμαστε αυτά τώρα που η δημόσια ασφάλιση αποτελεί παρελθόν), αύξησε μισθούς και συντάξεις ενώ γνώριζε πως τα οικονομικά της χώρας δεν το αντέχουν και λίγο πριν κηρύξει χρεοκοπία, οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, γνωρίζοντας και το αποτέλεσμα και το τι ακολουθούσε. Μερικές δεκάδες κατορθώματα της Κυβέρνησης Καραμανλή θα τα βρείτε εδώ.

Σχετικά με τον αγωγό, ασφαλώς και ΔΕΝ έκλεισε τη συμφωνία, καθώς ο πατριώτης χέστηκε στα βρακιά του. Απαντήστε μου στο εξής: Λέτε ότι ο Καραμανλής είναι πατριώτης και πήγε κόντρα στα αμερικανικά συμφέροντα για χάρη της Ελλάδας, για μια συμφωνία που τελικά ΔΕΝ έκλεισε; Δηλαδή αν τελικά ο Καραμανλής έκανε το καθήκον του σαν πρωθυπουργός και έκλεινε τη συμφωνία αντί να φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια τι θα ήταν; Ο απόλυτος γαμιάς του διαγαλαξιακού συστήματος; Παίρνετε ναρκωτικά;

Ασφαλώς, κάθε φορά που κάποιο στέλεχος, ή ακόμα και ο ίδιος έκανε μαλακία, ο Κωστάκης αναλάμβανε την πολιτική ευθύνη. Δε νιώθατε καλύτερα τότε; Σαν το νηπιαγωγείο, που το παιδάκι πρέπει να παραδεχτεί ότι έσφαλλε για να συνεχίσει να παίζει.

Τέλος πάντων για να τελειώνουμε. Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια να "καθαριστεί" το όνομα του χοντρού, προφανώς γιατί πρόκειται να αναλάβει κάποιο σημαντικό κυβερνητικό πόστο, με επικρατέστερο αυτό του Προέδρου της δημοκρατίας. Ακόμα και σήμερα, πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ, περιμένουν διακαώς την επιστροφή του στην πολιτική, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως στην Ελλάδα, έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό ηλιθίων παγκοσμίως. 

Και αυτοί οι Αμερικάνοι, άχρηστοι τελείως.


Από το ramnusia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου