Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Πράγματα που μπορώ να κάνω ΤΩΡΑ για να βοηθήσω να πέσει η Κατοχική Ευρώ-Χουντάρα

Ξυπνώ από τον λήθαργο...

1 ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Ενημερώνομαι από τα μικρότερα κανάλια και το διαδίκτυο, γνωρίζοντας όμως, ότι το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι πλέον παντού γύρω μας.

2 ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. Ενημερώνομαι από τα μικρότερα έντυπα και το διαδίκτυο, γνωρίζοντας όμως, ότι το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι πλέον παντού γύρω μας.

3 ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, είτε αυτά είναι στατιστικά στοιχεία ή άλλες πληροφορίες. Ελέγχω τα στοιχεία πριν τα αποδεχτώ.

4 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

5 Κλείνω τον υπολογιστή ΤΩΡΑ και βγαίνω έξω να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μου. Η επανάσταση ΔΕΝ θα γίνει απο το διαδίκτυο!

Κατανοώ...

6 Κατανοώ πλήρως ότι: Ο εχθρός δεν είναι ο κάθε συμπολίτης μας. Ο εχθρός είναι τα ιδιωτικά, εγχώρια και εκ του εξωτερικού συμφέροντα, κρυφά και φανερά, που θέλουν να εφαρμόσουν ένα ολοκληρωτικό καθεστώς κορπορατικού φασισμού σε όλους τους Λαούς, μέσω οικονομικής αλλά και πραγματικής-υλικής υποδούλωσης.

7 Κατανοώ πλήρως ότι: Ο αγώνας είναι κατ εξοχήν ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ. Δεν είναι απλά και μόνο ταξικός, ή μόνο αγώνας για δικαιοσύνη ή οτιδήποτε άλλο.

8 Κατανοώ πλήρως, ότι: Όποιος δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στην σημερινή κατοχική χούντα που δια μέσου του Ευρώ πρωτίστως, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθούν να καταλύσουν όλα τα κράτη της ΕΕ, για λογαριασμό συγκεκριμένων συμφερόντων, όποιος αποφεύγει αυτό το ουσιαστικότατο γεγονός είτε είναι "αριστερός", "δεξιός", "ανένταχτος", "εθνικιστής" είτε αποκαλεί τον εαυτό του "Πατριώτη" είτε οτιδήποτε άλλο, τότε αυτός ΔΕΝ είναι μέρος τη λύσης.

9 Κατανοώ πλήρως ότι: Το τελικό ποθούμενο είναι μια ευνομούμενη πολιτεία, όπου μεμονωμένα ή/και ιδιωτικά συμφέροντα ΔΕΝ θα μπορούν να πάρουν την εξουσία, είτε έμμεσα, είτε άμεσα ακόμα και εάν οι προθέσεις τους είναι παροδικά καλές για τον Λαό. Στην Νέα, πραγματικά Αναγεννημένη Ελλάδα, Ο Λαός συλλογικά θα έχει την εξουσία και την ευθύνη. Ο στόχος λοιπόν, είναι η πραγματική Δημοκρατία, που δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος εδώ και χιλιάδες χρόνια.

10 Κατανοώ πλήρως ότι: Ο κοινοβουλευτισμός δεν είναι Δημοκρατία, ούτε κατά διάνοια. Μπορεί μεν να χρησιμοποιεί κάποιες από τς Δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει οργανικά αυτό που αναφέρει το Σύνταγμά μας, το οποίο είναι ότι η εξουσία πηγάζει από τον Λαό.

11 Κατανοώ πλήρως ότι: Η επίθεση που δέχεται η Πατρίδα μας σήμερα, έχει ως στόχο την ολοκληρωτική εξαφάνισή μας γιατί τους ενδιαφέρει το ΟΙΚΟΠΕΔΟ και όχι οι ιθαγενείς της χώρας. Η "ταξική" εκμετάλλευση, η "ταξική" υποδούλωση δεν είναι παρά το δευτερεύον και υπολειπόμενο σχέδιο για όσους επιβιώσουν, και τίποτε παραπάνω.

12 Κατανοώ πλήρως ότι: Η Πατρίδα είναι η γη του τόπου μας και ο Λαός μας, η γλώσσα του και οι παραδόσεις του. Πατρίδα είναι οι κοινές συνήθειές μας, οι κοινές μας αξίες, ο τρόπος που σκεπτόμαστε, ο τρόπος που θρησκευόμαστε όσοι θέλουν και η γενικότερη ιεράρχηση των αξιών μας. Η Πατρίδα είναι το ΜΟΝΟ περιβάλλον με το οποίο μπορούμε να οχυρωθούμε ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την εκμετάλλευση από τα διεθνή συμφέροντα. Ο συλλογικότητα μας ως Έθνος, πάνω και πέρα από ιδεολογίες είναι ο μόνος τρόπος συσπείρωσης, ενάντια στις δυνάμεις που θέλουν να μας αφανίσουν.

13 Κατανοώ πλήρως ότι: Η Αγάπη για την Πατρίδα μου, ισούται με τον απόλυτο σεβασμό για οποιοδήποτε άλλο Έθνος να απαιτεί να έχει την δικιά του Πατρίδα. Η Αγάπη για την δικιά μου Πατρίδα, σημαίνει ότι δεν μπορώ να μισώ όλες τις άλλες Πατρίδες ή Έθνη.

14 Κατανοώ πλήρως ότι: Οι ιδεολογίες δεν έχασαν την σημασία τους. Όμως, όταν το Έθνος βρίσκεται μπροστά σε έναν εχθρό που είναι έτοιμος να τον αφανίσει ολοκληρωτικά, οι ιδεολογίες παίρνουν δευτερεύοντα ρόλο. Όταν με το καλό και με αγώνα πάρουμε και πάλι την διακυβέρνηση της Πατρίδας μας στα χέρια μας, τότε ο καθένας από εμάς μπορεί εάν αυτό θέλει να κάνει, να βάλει την ιδεολογία του και πάλι μπροστά για το καλό του τόπου και του Λαού.

15 Κατανοώ πλήρως ότι: Για να πιστεύει κανείς στην Δημοκρατία, τότε θα πρέπει να την έχει κάνει πράξη ήδη στην ζωή του. Δεν μπορεί ο Δημοκράτης, να χειραγωγεί από κρυφά μετερίζια. Δεν μπορεί ο Δημοκράτης, να φοβάται την ικανότητα των υπολοίπων να κρίνουν, ακόμα και εάν διαφωνεί με την ιδεολογία τους ή τα πιστεύω τους. Δεν μπορεί ο Δημοκράτης να θεωρεί τους άλλους άχρηστους ή υποδεέστερους. Δεν μπορεί ο Δημοκράτης, να αφήνει την διακυβέρνησή του σε τρίτους δια μέσω αναθέσεως, είτε μακροσκοπικά είτε στον δικό του περίγυρο. Ο Δημοκράτης έχει συγχρόνως καταλάβει την δικιά του ευθύνη αλλά και την αξία του συμπολίτη του, ασχέτως ιδεολογίας.

16 Κατανοώ πλήρως ότι: Η απαρχή της αλλαγής και της αφύπνισης αρχίζει από τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. Η δικιά μου υποχρέωση είναι να είμαι ενημερωμένος, προετοιμασμένος, πρόθυμος για αλληλεγγύη, γεμάτος αγάπη για αυτόν τον Λαό και μεταμελημένος και μετανιωμένος για τις "αμαρτίες" και αμαρτίες του παρελθόντος.

17 Κατανοώ πλήρως ότι: Αλληλεγγύη δεν σημαίνει μόνο ελεημοσύνη με την κοινή έννοια. Αλληλεγγύη, σημαίνει ότι βοηθώ τον συνάνθρωπό μου, να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του, όπως και εγώ.

Απόσπασμα από άρθρο του Σ. Κατσούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου