Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Το Σύμβολο της Εργασιακής Πίστεως...

Πριν το αναγνώσετε, σκύψτε ευλογημένοι!



«Πιστεύω εις έναν Εργοδότη, Πατέρα Μισθοκράτορα, Ρυθμιστή θανάτου και ζωής, μειώσεων τε πάντων και επιδομάτων. Και εις έναν Κύριον, Αφεντικόν χρηστόν που θα Του λέγω ευχαριστώ, τον Υιό του ΣΕΒ το μονογενή, ποιηθέντα, ου γεννηθέντα, προ πάντων των τροϊκάνων.
Τον δι' ημάς τους ανέργους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των Βρυξελλών και σαρκωθέντα εκ πνεύματος Λαμογίου και Κυβέρνησης Μυξοπαρθένου και εξανδραποδίσαντα. Και σταυρώσαντα ημάς επί Γεωργίου Μελάτου και πηδ@#!ντα και σκισθέντα. Και ξεκάνοντας την τρίτην ημέραν κατά τας γραφάς.
Τον άρτον ημών τον Επιούσιον, δος ημίν σήμερον και άφες ημίν τα οφειλήματα και τα κωλοφιλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών και μη εισενέγκης ημάς εις συνδικαλισμού πειρασμόν αλλά ρύσαι ημάς από των απεργιών. Αμήν.»
Κατόπιν της καθημερινής προσευχής να ψάλεται επίσης εις τριπλούν:
«ΣΕΒ Ελέησον, ΣΕΒ Ελέησον, ΣΕΒ Ελέησον! Δόξα Σοι ο Τιμωρός ημών!»
Όσοι προσευχηθείτε κατά τον ανωτέρω τρόπο θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά. Η αναπνοή σας θα ξεμπλοκάρει, η ελπίδα θα επανεγκατασταθεί στην καρδιά σας σα χρεωμένος νοικοκύρης που κέρδισε τον πλειστηριασμό, θα νιώστε την ανάγκη να βάλετε να δείτε Mega, ο πρωθυπουργός θα σας ξαναφανεί καλός καγαθός…,το βιογραφικό σας θα επικαιροποιηθεί μόνο του κι αν σας έχουν ματιάξει θα αρχίσετε να χασμουριέστε .
Είθε ο ΣΕΒ και ο Εργοδότης σας να εισακούσει τις επικλήσεις σας και να σας θυμηθεί όταν έρθει εν τη Βασιλεία του!
Από το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου