Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Η κυβέρνηση των εκδοτών

Μπορεί η κυβέρνηση, να τα έχει βάλει με τους πολίτες και με μανία να τους καταδιώκει. Μπορεί απέναντί τους, να πράττει σωρεία λαθών, αδικιών, κυρίως ανοησιών και εκ προμελέτης εγκλημάτων, οφείλουμε όμως, για να είμαστε και αντικειμενικοί, να της αναγνωρίσουμε πως τον λόγο για τον οποίο εξελέγη, τον υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο.
Ως... Κυβέρνηση εκδοτών, τα πάει μια χαρά. Όλοι πίνουν νερό στο όνομά της.
Πέντε λεπτά να δει κανείς δελτίο ειδήσεων στο MEGA και στα άλλα ιδιωτικά θα το διαπιστώσει. Ήδη, στο πεδίο μάχης κατά του λαού, μπαίνει και ο ΣΚΑΙ, μετά από συναντήσεις στελεχών του, με Παμπούκη και Νικολάκη ( αδελφό ). 
Η πλάκα είναι, ότι κάποτε, κατηγορούσαν την ΕΡΤ, για φιλοκυβερνητική προπαγάνδα και έλλειψη πλουραλισμού…. 
Ποιοι; Αυτά όλα τα αρχιλαμόγια και οι μισθοφόροι τους….
Ως κυβέρνηση εκδοτών λοιπόν, καλά το πάει το ¨γράμμα¨ ο Γιώργος ο Β’. 
Γιατί εγώ, για 500 ευρώ, που χρωστάω στην εφορία ( και δεν μπορώ ακόμα να διευκολυνθώ να τα δώσω) μου στείλανε πέντε ειδοποιητήρια.
 Όλοι οι εκδότες, που χρωστάνε στο δημόσιο, δεκάδες εκατομμύρια, ο καθένας τους, όχι ειδοποιητήρια δεν λαμβάνουν, όχι μόνο δεν τους τα ζητάει η κυβέρνηση, αλλά τους κάνει και τεμενάδες.
Και μόνο αυτό; Ετοιμάζονται με νόμο ( οι άνομοι και παράνομοι ) να στερήσουν από την ΕΡΤ το δικαίωμα, να εισπράττει, αυτά τα λιγοστά που εισπράττει από διαφημίσεις. Για να έχουν αυτοί, οι εκδότες, την πίτα ολόκληρη κι όλους εμάς 
( που τους τ’ακουμπάμε για να υπάρχουν) στην πείνα.
Βρε άθλιοι, Γερουλανίσκοι, εκατοντάδες εκατομμύρια εισπράττουν τα λαμόγια από διαφημίσεις κυρίως κρατικές. Και πάτε να στερήσετε τα λίγα ψίχουλα που παίρνει και η ΕΡΤ; Που ούτε το 5% των εσόδων των ιδιωτών, δεν είναι. Επειδή αυτά τα αδηφάγα όρνεα, σας επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους της μαφίας; 
Η ΕΡΤ είναι υπερχρεωμένη. Μόλις πρόσφατα ο πρώην, κ. Γαμπρίτσιος, πήρε δάνειο για να καλύψει τις λαμογιές του κ. Παναγόπουλου, που επί 5 χρόνια, κατασπατάλησε το δημόσιο χρήμα. Δυσβάσταχτο δάνειο για την ΕΡΤ. Και με χρέος 140.000.000 ευρώ. Και πάτε, άθλιοι, να της στερήσετε τα ελάχιστα ,που ¨ τσιμπάει ¨ κι αυτή από την διαφημιστική πίτα;
Αντί να την ενισχύσετε, να την αυτονομήσετε και να την αφήσετε να ¨παίξει¨ με ίσους όρους, στον ανταγωνισμό. Κι αν περισσέψουν, στο κάτω κάτω, να τα επιστρέψετε στο λαό. Με μείωση του τέλους συνδρομής προς την ΕΡΤ. Και όχι να ταΐσετε τους δισεκατομμυριούχους. Τους πιο καλούς πελάτες των Ελβετικών τραπεζών.
Κυβέρνηση των εκδοτών και των εν γένει προαγωγών της ελευθερίας μας και της οικονομικής μας ανεξαρτησίας...

Από mediasup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου