Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Το πείραμα "Ελλάδα"

Το κοινωνικό πείραμα που εφαρμόζουν στην αδιάφορη κατά τα άλλα για αυτούς Ελλάδα είναι να δουν εάν μπορούν να καθιερώσουν στην ΕΕ μισθούς Κίνας.
Και αυτό γιατί έχουν ως σκοπό να επιστρέψουν στην Ευρώπη κάποιες βιομηχανικές μονάδες που πήγαν εκεί και άλλαξαν την οικονομική ισορροπία του πλανήτη.


Και αυτό φυσικά, χωρίς να χάσουν σχεδόν τίποτα από τα οφίτσια και τους μισθούς τους, οι εγχώριοι πολιτικοί και οι κολαούζοι τους, μαζί με τους έχοντες (μεγαλοεπιχειρηματίες, εργολάβοι , προμηθευτές τους δημοσίου,ιδιοκτήτες μεγάλων ΜΜΕ,και λοιποί ..φοροφυγάδες).


Επειδή μέχρι σήμερα ο Ελληνικός λαός δείχνει να έχει πεισθεί ότι “μαζί τα φάγαμε” και δεν διαμαρτύρεται όταν τον καταδικάζει σε οικογενειακή πτώχευση υπερφορολόγηση και υπερχρέωση, ο ίδιος ο ένοχος για την οικονομική χρεοκοπία της χώρας κυβερνητικός παράγοντας της τελευταίας 30ετίας.

Έτσι θα ξυπνήσει μια μέρα χωρίς δουλειά, χωρίς σύνταξη, χωρίς ασφάλεια και υγεία, με 6ήμερη και 7ήμερη εργασία χωρίς υπερωρίες, χωρίς συλλογικές συμβάσεις, χωρίς δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα με μισθό 350 ευρώ το μήνα και με πολλά χρέη στις επιδοτούμενες από το κράτος “ιδιωτικές” τράπεζες...


Ελλάδα Καληνύχτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου