Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Και η Realnews στο "άρμα" του Αντώνη;

Σχολιάζοντας τη συνεργασία του Αντώνη Σαμαρά με τον υιο του Σταύρου Ψυχάρη, η Παραπολιτική έγραψε: 

Πλέον, ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να ισχυριστεί ότι γύρω του έχει συνασπιστεί η ελίτ της Διαπλοκής και των "νταβατζήδων". Θυμίζω ότι στενός σύμβουλος του είναι και ο Γιώργος Χαρβαλιας, πρώην διευθυντής του "πράσινου" Έθνους, μιας εφημερίδας που αποτελεί τη φωνή του υπερεργολάβου Γιώργου Μπόμπολα. Ταυτόχρονα, εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ είναι εδώ και καιρό ο Γιάννης Μιχελάκης, πρώην διεθυντής του κίτρινου Ελεύθερου Τύπου ενώ διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" έχει αναλάβει η Μαριάννα Πυργιώτη, πρώην αρχισυντάκτρια της Realnews. 

Την περασμένη Κυριακή, η συνεργασία Σαμαρά-Ψυχάρη απέδωσε καρπούς καθώς ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να υποσχεθεί εφεδρεία για πάντα και μείωση των φόρων από το πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑτος.

Σήμερα, η Realnews "κατασκευάζει" ένα μύθο, τις...

...δήθεν πιέσεις προς τον Σαμαρά για συγκυβέρνηση δημιουργώντας ένα προφίλ "ανεξάρτητου" αρχηγού στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδα χρονική περίοδο, το δελτίο του Alter του Νίκου Χατζηνικολάου πρωτοστατεί στην αντιμνημονιακή υστερία φιλοξενώντας στο δελτίο από Κουίκ μέχρι...Λιάνα Κανέλλη.

Στην ίδια σημερινή έκδοση της εφημερίδας, φιλοξενείται και μια συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία δεν προβάλεται καν στο εξώφυλλο όπου όμως προβάλονται οι ιστορίες με πρωταγωνιστέςτον...Ανδρέα Φουστάνο και τον Αλέξη Κούγια.Όλα αυτά τις ημέρες που η Realnews σημειώνει τα μεγαλύτερα νούμερα κυκλοφορίας της λόγω της προσφοαράς των δίσκων του Γιάννη Πάριου...



Από την Παραπολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου