Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ο Πρίγκιπας, ο Μαλάκας κι ο Προλετάριος....

Πριγκιπικοί γάμοι σήμερα (προχθές)! Παντρεύεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Αγγλίας με την παρ’ ολίγο εργαζόμενη Κέιτ Μίντλτον στο αββαείο του Ουέστμινστερ του Λονδίνου.
Και βάλθηκαν όλα τα αστικά Μ.Μ.Ε, κανάλια και εφημερίδες, να μας βομβαρδίζουν τους εγκεφάλους με... πλήθος εικόνες και κείμενα, για να μας καταστήσουν μαλάκες με την προβολή μέχρι αηδίας αυτού του γεγονότος.
Φυσικά, οι εκπορνευμένοι γραφιάδες μαζί με τις κουσκουσιάρες κότες των μεσημεριανάδικων τηλεοπτικών σκουπιδιών μιλούν για «κοσμοϊστορικό» γεγονός (μέχρι και… «επανάσταση» το ανακήρυξαν κάποιοι από τον παραπάνω δημοσιογραφικό συρφετό).
Και κάθεται ο συλλλογικός έλληνας μαλάκας, δηλαδή το πλήθος των μεμαλακισμένων οπαδών την όποιας παρελθούσης και παρούσης Εξουσίας, και αυνανίζεται τηλεπαθητικώς, σαν στερημένος ηδονοβλεψίας, με τους… «γάμους» των ιστορικών αυτών εκτρωμάτων.



Τα Μ.Μ.Ε της Εξουσίας δεν κατασκευάζουν μόνο χαλκευμένες ειδήσεις: Πρώτιστο ιδεολογικό τους λειτούργημα είναι να παράγουν και να αναπαράγουν μαλάκες.
Στα πλαίσια της αποστολής τους αυτής θα διαβάσει κανείς κι ένα πλήθος άρθρων για το παραπάνω γαμήλιο γεγονός. Για παράδειγμα, το «έγκριτο» ΒΗΜΑ (28.4.2011) δημοσίευσε… πέντε (5) άρθρα.

Από το athens indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου