Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Οι άντρες και τα βρακιά τους


Ο άνθρωπος κρίνεται από δυο πράγματα: απ΄το παπούτσι κι απ΄το βρακί. 
Ένας άντρας θέλει συνήθως το εσώρουχο μιας γυναίκας να του πει ότι είναι σέξι και καυτή. Μια γυναίκα, όταν κοιμάται για πρώτη φορά με κάποιον, θέλει επιπλέον το εσώρουχό του να της πει: «Είμαι καθαρό, εφαρμοστό, χωρίς τρύπες και σπασμένα λάστιχα». Θέλει να ξέρει ότι έχει να κάνει με έναν υπεύθυνο πολίτη, που εκτός από το να την φέρνει σε οργασμό, ξέρει πώς χρησιμοποιείται και το πλυντήριο και ο κάδος των απορριμάτων (σηκώνεις το καπάκι, πετάς το ξεχυλωμένο εσώρουχο-φουφούλα, το ξανακλείνεις κι αγοράζεις ένα καινούριο).
Μια γυναίκα δεν θέλει να πέσει πάνω σε τίποτα μπόξερ με αρκουδάκια και καρδούλες, αλλά δεν θέλει να πέσει πάνω και σε λεοπάρ στρινγκ. Τις παλιές μέρες βέβαια, ο άντρας ήταν ένα απλοϊκό ον και γι΄αυτό είχε στην διάθεσή του μόνο έναν τύπο εσώρουχου: το σώβρακο. Σήμερα όμως, υπάρχουν 700 διαφορετικά στιλ αντρικών εσωρούχων στην αγορά.
Αθλητικά εσώρουχα. Μπόξερ. Σλιπ. Μπόξερ-σλιπ, δύο σε ένα. Μεγάλα σλιπ που φτάνουν μέχρι τη μέση. Μικρά χαμηλοκάβαλα σλιπ. Μπικίνι (έτσι λέγεται το πολύ μικρό αντρικό σλιπ). Μπόξερ-σορτς (απόγονος του σώβρακου). G-string. Jockstraps με δυο λωρίδες μόνο στο πίσω μέρος. Μπόξερ από δαντέλα, σλιπ με άνιμαλ πριντς, μπόξερ-σλιπ φλοράλ, δερμάτινα στρινγκ και, τελευταία, μοδάτα μεταξωτά μακριά σώβρακα που θέλουν επειδέξιους κώλους, καθότι στην Βραζιλία ονομάζονται sambacansao (σημαίνει «σάμπα τραγούδι») και είναι οι βερμούδες που φορούσαν παραδοσιακά οι τραγουδιστές της σάμπα όταν χόρευαν.
Ποιο όμως είναι το αντρικό εσώρουχο που θα συναντήσετε πιο συχνά; Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού «Men’s Health» το μπόξερ- σλιπ. Από τη δεκαετία του ‘90 που εμφανίστηκε στις διαφημίσεις του Calvin Klein, κέρδισε γρήγορα την φήμη του πιο σέξι αντρικού εσωρούχου, με αποτέλεσμα να το προτιμούν σήμερα το 41% των αντρών. Το φαρδύ μπόξερ που ανεμίζει και χωρά μέσα αντζέντα και κινητό, το προτιμούν δυστυχώς ακόμη το προτιμά το 29% των αντρών, το κλασσικό σλιπ το 16% των αντρών, το μικρό σλιπ-εφιάλτη των γυναικών μόνο το 8%, και το μπικίνι (το πολύ-πολύ μικρό σλιπ) μόνο το 5% των αντρών παραδέχεται ότι το φορά. (Το 1% δεν ξέρει-δεν απαντά, δηλαδή δεν φορά τίποτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου