Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Παναθηναϊκός, όπως λέμε Ολυμπιακός


Θεωρώ τουλάχιστον αστείες τις αντιδράσεις του Σισέ, των παικτών του Παναθηναϊκού, της διοίκησης της ΠΑΕ και όλων των Παναθηναϊκών. Βέβαια, προφανώς και εχθές σας έσφαξαν, σας πήραν τη μπουκιά από το στόμα. Ε και; Τι μας ενδιαφέρει εμάς;
Είμαι Πανιώνιος. Την αδικία που βιώσατε, παναθηναϊκοί, χθες, εγώ τη βιώνω από πιτσιρίκι κάθε φορά που παίζω με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Δεν πάω μακριά. Πριν από τέσσερις αγωνιστικές παίζαμε με τον Παναθηναϊκό στη Ν.Σμύρνη και χρειαζόμασταν  το παραμικρό βαθμό διότι η Β’ Εθνική ήταν (και είναι) πολύ κοντά. Το γήπεδο σχεδόν γέμισε από νωρίς, η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη καθώς η κερκίδα γέμισε από ηλικιωμένους μέχρι μικρά παιδάκια και οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο παθιασμένοι για τη νίκη από το πρώτο κιόλας λεπτό. Στο τερέν υπήρχε μόνο ο Πανιώνιος. Κάπου στο 60’ αν δεν κάνω λάθος, ο Μήτρογλου σκοράρει με κεφαλιά κάνοντας το 1-0, και τρελαίνοντας όλο το γήπεδο. Πανηγυρίζαμε σαν να μην υπήρχε αύριο. Θέλαμε τόσο πολύ να νικήσουμε το παρεάκι του Σισέ  («γ***σε το π****η το Σισεέ, Κοντοεέ, Κοντεεέ»).
Κάποιοι, όμως, δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν τον Παναθηναϊκό να χάσει. Στην αμέσως επόμενη φάση, δίνεται ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του «τίμιου» τριφυλλιού (αν η μπάλα μπορούσε να μιλήσει θα το φώναζε). Ο Σισέ σκοράρει: 1-1. Οι παίκτες μας στη συνέχεια προσπάθησαν αλλά όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, «μας αδίκησαν τόσο πολύ που τα πόδια μας ήταν βαριά μετά». Υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος για να μη χάσει ο Παναθηναϊκός. Την ίδια μέρα, με ανύπαρκτο πέναλτι επικράτησε και ο Ολυμπιακός επί του Αστέρα Τρίπολης. Τι ωραίο πρωτάθλημα.
Λοιπόν, κύριοι Σισέ, Τζόρβα, Νίνη, Κατσουράνη, Καραγκούνη: αυτό που πάθατε το Σάββατο από τους παίκτες του Ολυμπιακού και τη διαιτησία, εσείς το κάνετε σχεδόν σε κάθε αγωνιστική με όποια ομάδα παίζετε. Εμείς, βέβαια, φωνάζουμε αλλά εσείς, γελώντας υπεροπτικά, μας αποκαλείτε «μικρές» ομάδες, λες και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μας σφάζετε. Έπειτα από τη χθεσινή σας εμπειρία, μήπως αισθάνεστε εσείς «μικροί»; Εμείς πάντως όχι.
ΥΓ: Προς τη διοίκηση και τους φίλους του Ολυμπιακού, μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνεστε για το χθεσινό ματς που δεν γελοιοποιεί μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη αλλά και τον ίδιο σας το σύλλογο.
Του Μόδεστου Σιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου