Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ιησού ή Βαραββά?


Αμοιβή 1 εκατ. ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες

Προκήρυξη χρηματικής αμοιβής 1.000.000 Ευρώ για τη σύλληψη του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, και Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του καταζητούμενου Βασίλειου Παλαιοκώστα του Λεωνίδα – Ηλία και της Γεωργίας, που γεννήθηκε στο Μοσχόφυτο Τρικάλων, την 17-05-1966.


Εδώ έχουμε κάνει το σκ@τό μας παξιμάδι για να μαζέψουμε ευρώ ευρώ τα χρωστούμενα μας και να απαλλαγούμε επιτέλους το 2113 από την τρόικα   ΚΑΙ έρχεται τώρα αυτή η ανεκδιήγητη  κυβέρνηση και σκορπάει..... "έτσι" 1.000.000 ευρώ για την σύλληψη του κ. Παλλαιοκώστα.
                                  
Ο οποίος Παλαιοκώστας, εδώ είμαστε  να μου το θυμηθείτε, πάνω από κανένα τρίμηνο αποκλείεται να "καθίσει" μέσα. Άσε που μπορεί να στήσει ο ίδιος την σύλληψή του και να τσεπώσει το εκατομμύριο διότι εδώ που τα λέμε ευκολότερο του είναι να  δραπετεύει από τις Ελληνικές φυλακές παρά να κλέβει τράπεζες για πενταροδεκάρες - έτσι που κατάντησαν και αυτές οι φουκαριάρες .                                                                                                                                            σημ. Αλήθεια κανένα γκάλοπ του στυλ "Βαραββά η Ιησού" θα τολμήσει να κάνει κανένας για να γελάσουμε λιγάκι? 
Θα μου πεις σιγά μη ταράξουμε την καθεστηκυία τάξη των λαμογιων.                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου